Bio

Mijn DJ-carrière begon door een liefde voor muziek. Ik raakte gepassioneerd door het vak en al snel was ik mijn eigen sets aan het maken. Dit groeide uit tot mijn grootste passie en zo kreeg ik de kans om op enkele fantastische plaatsen te draaien. Denk bv. aan grote clubs en evenementen zoals Versuz, Replay Festival en Sunrise festival, maar ook op andere geweldige plaatsen zoals Plateau Mechelen, Stadsfeestzaal Aarschot, etc.

In 2019 mocht ik meedoen aan The National DJ Contest van Robert Abigail! Een ware eer en een zeer leerzame wedstrijd. Door het meedoen aan zulke wedstrijden wil ik mijn kennis van het vak uitbreiden en mensen tonen wat ik kan.

In Augustus mocht ik draaien voor NRJ radio! Een droom die uitkomt, een DJ set spelen voor een radioshow. Dit was een zeer unieke ervaring dat ik graag meer wil doen.

Tijdens de Corona-lockdown startte ik samen met DJ Anera en DJ Level ons livestream concept: Music Is Hope. We streamen een live DJ-set vanuit unieke locaties in België. Zo kon je ons als zien draaien vanuit de toeristentoren in Herentals, het kasteel van Horst, CC het gastuis,… Hiermee willen we warmte en samenhorigheid brengen naar de mensen hun woonkamer door middel van muziek! Want zelfs in moeilijke tijden mogen we de hoop nooit opgeven.

Referenties

NRG radio, Sunrise festival 2016/2018, Versuz, Replay festival, Summer hill, Bocca (Boccaccio)

Oud op nieuw Betekom, ’t Vervolg, Who is next TD, Oud op nieuw Baal, Zandzibaar….